Мићић: Заједничким снагама од Бијељине стварамо град будућности

Срна
Мићић: Заједничким снагама од Бијељине стварамо град будућности

БИЈЕЉИНА - Кандидат Странке демократске Српске Семберија и коалиције "Заједно за Семберију и Српску" за градоначелника Бијељине Мићо Мићић изјавио је данас да је увјерен у побједу на локалним изборима и поручио да ће Бијељина постати град будућости заједничким снагама политичких странака које су подржале његову кандидатуру и свих нивоа власти.

Мићић је на озваничењу почетка предизборне кампање, у коју улази под слоганом "Договор за Бијељину", поручио да између свих 10 политичких субјеката који су подржали његову кандидатуру постоји договор за Бијељину, Семберију, Републику Српску и за све оно што је неопходно овом граду.

Он каже да заједничким снагама желе наставе да раде за добробит грађана Бијељине и Семберије и да исправе све оно што евентуално није било добро.

- Заједничким снагама, једном синергијом свих политичких странака, поготово свих нивоа одлучивања, направићемо један искорак, те да Бијељина заиста постане град будућности - рекао је Мићић.

Мићић је изразио очекивање да ће политичке странке које га подржавају имати стабину скупштинску већину.

Носилац листе СНСД-а Бијељина Недељко Ћорић рекао је да ће коалиција од 10 политичких партија, окупљена око заједничких циљева и идеја, покушати да промијени сваки дио града набоље и да га учини бољим мјестом за живот.

- Коалиција ће водити коректну и фер кампању, нећемо се бавити нашом политичким противницима него оним што смо урадили и што ћемо у наредном периоду радити - рекао је Ћорић.

Он каже да су кампаљу данас започели на новоизграђеној пјешачкој и бициклистичкој стази поред канала Дашница, јер оно симболизује заједнички рад и промијенило је изглед овога дијела града.

Носилац листе Покрета за Бијељину Миленко Митровић рекао је да коалиција и још много појединаца који су подржали кандидатуру Мићића говори да ће Бијељина у наредном периоду бити снажнија и јача.

- Бијељина ће се градити и пред њом је један важан период великих инфраструктутних пројеката који ће привући стране инвеститоре, а тиме ће доћи и до отварања нових радних мјеста - рекао је Митровић и додао да је то изводиво са овом коалицијом од 10 политичких партија и заједничким кандидатом за градоначелника Мићом Мићићем.

У коалицији која подржава кандидатуру Мићића за градоначелника, осим СДС Семберија, је још девет политичких партија - СНСД, СП, СПС, ДНС, ДЕМОС, НДП, Покрет за Бијељину, СДА и Уједињена Српска, чији представници су присуствовали почетку предизборе кампање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана