Мићић: Заједничким дјеловањем до квалитетног живота у граду

Срна
Мићић: Заједничким дјеловањем до квалитетног живота у граду

БИЈЕЉИНА - Нове Хасе су предграђе Бијељине и доказ да се заједничким дјеловањем Градске управе и мјесних заједница може учинити много када је ријеч о изградњи инфраструктуре, изјавио је кандидат СДС Семберија за градоначелника Мићо Мићић.

Мићић је на састанку са мјештанима Нових Хаса, гдје је асфалтирана нова дионица пута, изјавио да је у плану асфалтирање још три улице, саопштено је из СДС Семберија.

"Овдје живе добри домаћини са којима смо урадили много претходних година. Најсвјежији примјер је изградња одводног канала за површинске воде, изградићемо и пјешачку стазу до школе за најмлађе, а и црква се гради заједничким снагама", поручио је Мићић.

Носилац кандидатске листе СДС Семберија за градски парламент Томо Ковачевић рекао је да ова странка има озбиљне кандидате, који се не баве обећањима, него дјелима.

"Бијељина је велико градилиште, а СДС Семберија показује да су пројекти и квалитет живота људи на првом мјесту", рекао је Ковачевић.

Одборнички кандидат Младен Петровић апеловао је да грађани гласају за оне који имају шта да оставе будућим генерацијама.

"Наша листа има најквалитетније људе на овим изборима, а сигуран сам да ће становници Бијељине то препознати", истакао је Петровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана