Мићић: СДС Семберија, СНСД и партнери имају стабилну већину, Петровићу подршка ако је затражи

Агенције
Мићић: СДС Семберија, СНСД и партнери имају стабилну већину, Петровићу подршка ако је затражи

БИЈЕЉИНА – Актуелни градоначелник Бијељине и кандидат СДС Семберија за ову функцију Мићо Мићић казао је да је очито да је његов противкандидат Љубиша Петровић из СДС-а у великој предности и да то неће промијенити ни гласови из иностранства те да му честита на побједи.

- Желим му од срца да настави оно што сам ја радио ових 15 година и од мене ће имати потпуну подршку у томе, ако је буде тражио – рекао је Мићић.

Он је нагласио да је добро што је СДС Семберија друга политичка снага, те ће заједно са СНСД-ом и коалицоним партнерима имати стабилну скупштинску већину.

– Јутрос сам се чуо са предсједником СНСД-а Милорадм Додиком и стабилна скупштинска већина није упитна. И Петровић ће имати нашу подршку ако буде хтио са сарађује са нама. Мени је и био циљ и мотив сарадње и договора развој града Бијељина и пројекти у Семберији. Нисам оптерећен тиме да будем градоначелник, мислим о будућности Бијељине и наше дјеце – нагласио је Мићић.

Иза лошег изборног резултата, оцјењује Мићић, стоји чињеница да су се коалициони партнери опустили мислећи да ће он лако добити изборе и да има велику подршку.

– Мислим да је то и утицај неких медија, спекулација, лажи у које су људи повјеровали. Вријеме ће показати шта је, ко и због чега радио. Нисам се покајао ниједног тренутка због свега што сам урадио. Био сам 15 година у служби грађана Бијељине и бићу то опет ако то треба – нагласио је Мићић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана