Марић: Модрички социјалисти имају праву ударничку листу

ГС
Марић: Модрички социјалисти имају праву ударничку листу

МОДРИЧА - Кандидат Социјалистичке партије (СП) за начелника Модриче Ристо Марић рекао је на синоћњој трибини да имају праву ударничку листу на којој су одични млади људи пуни енергије и жеље да допринесу развоју свог града.

Он је рекао да је на њима да ту енергију усмјере гдје треба и раде на покретању привреде.

– Привреда Модриче није данас оно што је била некада, али ми смо ту да бисмо је подигли на виши ниво који би могао да изњедри већи број запослених и квалитетних људи и обезбиједи више прихода у буџету локалне заједнице – рекао је Марић.

Он је истакао да сви морамо схватити што прије да нема те политике која се не може промијенити, само ако се хоће.

– Зато се морамо покренути, узети своје судбине у сопствене руке и мијењати их, морамо радити ударнички. Наша листа је структуром у просјеку састављена од тридесетогодишњака. Зато вам кажем да ви имате прилику да мијењате свијет око себе, да изњедрите побједу. Сви наши кандидати су веома добри. Желим и молим вас да унесете енергију коју имате, да подигнемо привреду Модриче. Размислите шта желите да радите и идите ка том циљу – рекао је Марић.

Предсједник Извршног одбора Социјалистичке партије Слободан Протић је нагласио да се ради о најмлађој листи у БиХ и похвалио тако велики број људи који су спремни да се боре за своју локалну заједницу.

– То што желе да остану, да доприносе – то је највећи успјех. Поносан сам на то. У политици сам дуго и још учим, сазнајем нове ствари. Није политика трка на 100 марака, она је маратон. То запамтите ако желите да успјете у политици и животу. Морамо вјеровати у побједу, жестоко радити како би побиједили, не да бисмо се борили за позиције, већ да би се борили за бољу Модричу. То је наша политика, политика социјалиста – да свака општина боље живи. Ми вјерујемо у нашу партију, вјерујемо у Ристу Марића, у бољи живот грађана Модриче – рекао је Протић.

Потпредсједник Социјалистичке партије Срђан Тодоровић је поручио да жели да Модрича буде право мјесто за живот. Он је истакао да свака локална заједница има сличне проблеме и да их је видио и у овој општини.

- Зато је Модричи потребна промјена. Зашто Ристо Марић? Долазе тешка времена, неће бити новца, у наредним годинама ће нам требати људи који знају да направе нову вриједност. Зато је Ристо Марић најбољи избор, најбољи кандидат и права мјера за Модричу. Сигуран сам да ћете својом енергијом допринијети добром резултату на предстојећим изборима – рекао је Тодоровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана