Мара Милошевић, кандидат СНСД-а за начелника Модриче: Побједа не долази у питање

Ведрана Кулага Симић
Мара Милошевић, кандидат СНСД-а за начелника Модриче: Побједа не долази у питање

Одлучна сам да допринесем да Модрича буде град младих људи, младих породица и мјесто окупљања, а не одласка, да суграђанима омогућим нова радна мјеста, да постанемо привредно стабилна средина и мјесто у којем млади желе да формирају своје породице.

Истакла је то за “Глас Српске” кандидаткиња СНСД-а за начелницу Модриче Мара Милошевић која вјерује у побједу на предстојећим изборима.

- Тренутна политичка ситуација у Модричи је таква да побједа СНСД-а није упитна, само је питање колико ћу тачно гласова добити као кандидат за начелника и који ће бити тачан број одборника наше странке у Скупштини општине - категорична је Милошевићева.

ГЛАС: На чему темељите оптимизам?

МИЛОШЕВИЋ: На ономе што сваки дан у Модричи добијамо као повратну информацију од грађана. СНСД је заслужан за много добрих ствари које су урађене и грађани желе да се развоја настави уз нову енергију. Сви наши активисти посвећени су свакодневном раду на развоју наше општине.

ГЛАС: Шта ће бити окосница Ваше кампање?

МИЛОШЕВИЋ: Кампања СНСД-а носи идеју окупљања око сваке особе и иницијативе за напредак Модриче и Српске. СНСД је суспендовао кампању до даљег, јер здравље свих грађана на првом мјесту.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку?

МИЛОШЕВИЋ: Први кораци ће бити усмјерени ка усвајању најважнијих докумената и одлука, првенствено буџета за 2021. годину, а чије усвајање у овој години отежава термин избора. Тај и сви идући буџети општине биће окренути ка вишечланим породицама, младим талентима и онима који у Модричи желе да запосле људе. Морамо да искористимо близину трасе аутопута. Изградићемо пословну зону у близини укључења на аутопут, гдје ћемо инвеститорима понудити различите моделе сарадње и бићемо им на услузи. Програм стамбеног збрињавања ће младима нудити могућност безбрижнијег заснивања породице, те ће уз остале пронаталитетне мјере допринијети смањењу одласка младих из Модриче.

Противници

ГЛАС:  Зашто да грађани гласају за Вас, а не за противнике?

МИЛОШЕВИЋ: О другим кандидатима нећу говорити. Побиједићу јер сам кандидат странке која је радом показала да зна како се руководи Модричом и РС, јер је препознала да грађани Модриче желе да их води један нови и снажнији СНСД и због тога што је Модричи понудио најбоље кандидате на овим изборима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана