Маја Драгојевић Стојић, кандидат СДС-а за градоначелника Приједора: Ову трку трчимо заједно са грађанима

Ведрана Кулага Симић
Маја Драгојевић Стојић, кандидат СДС-а за градоначелника Приједора: Ову трку трчимо заједно са грађанима

У политику нисам ушла због личног интереса, већ из жеље да мијењамо стање које није добро. Имамо све услове да живимо као нормалан свијет, због тога морамо изабрати представнике који ће радити за Приједор и његове грађане. Имам план, и имам воље за то.

Истакла је то за “Глас Српске” кандидат СДС-а за градоначелника Приједора Маја Драгојевић Стојић.

- Ушла сам у политику чистог срца и са искреним намјерама. Вјерујем да моји суграђани то препознају - поручила је Драгојевић Стојић.

ГЛАС: Шта сте до сада увидјели из разговора са суграђанима?

ДРАГОЈЕВИЋ СТОЈИЋ: Кроз разговоре са грађанима схватила сам да у великој мјери нису задовољни у којем правцу иде наш град. Због тога очекујем да ће 15. новембра дати повјерење новим људима, новој енергији. Очекујем да ће коначно изабрати представнике који ће радити за њих.

ГЛАС: Да ли сте их увјерили у то?

ДРАГОЈЕВИЋ СТОЈИЋ: Свјесни стања у којем се налазимо, грађани вјерују у нашу борбу. Свјесни су да ово није само моја трка. Ову трку трчимо заједно како бисмо сутра од Приједора направили боље мјесто за живот. Свакодневно ми пружају искрену подршку, на терену, на друштвеним мрежама. Њихова пружена рука и топле ријечи мој су највећи вјетар у леђа. Моја искрена намјера је показати људима да нисмо сви исти. Желим показати да је моћ управо у њиховим рукама.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не за противнике?

ДРАГОЈЕВИЋ СТОЈИЋ: Приједор је под владавином двије партије дуже од 15 година. У том периоду одлазило је радно способно становништво, а дјеца су се све мање рађала. Сматрам да је то огледало сваке политике. Приједор је град у којем су започети бројни пројекти, али нису завршени, град чији природни и културни ресурси нису довољно искоришћени. Немамо више времена за чекање.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако побиједите?

ДРАГОЈЕВИЋ СТОЈИЋ: Прво нам треба пресјек тренутног стања. Око себе желим тим младих и стручних људи којима нећу гледати страначку, нити било коју другу припадност. Доста је да нам град и земљу воде партијски подобни, а не способни људи.

Демократија

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања из кампање?

ДРАГОЈЕВИЋ СТОЈИЋ: Сваки функционер мора да зна да управља ресурсима који припадају свима нама. Мора постојати одговорност према онима који су му дали повјерење. Ако грађани буду сматрали да свој посао не радим добро, нека бирају нове људе, све док не буду изабрани најбољи. То је демократија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана