Лукић: Обустављају се предизборни скупови НПД-а

Срна
Лукић: Обустављају се предизборни скупови НПД-а

БАЊАЛУКА - Градски изборни штаб НДП-а Бањалука обуставља све предизборне активности и скупове који су планирани током предизборне кампање у овом граду, поштујући тако одлуке Републичког штаба за ванредне ситуације и уважавајући здравље становништва, рекао је предсједник Одбора Александар Лукић.

Обустава ступа на снагу данас и трајаће до краја предизборне кампање, осим у случају побољшања епидемиолошке ситуације, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена, саопштено је из НДП-а.

Из НДП-а Бањалука додају да ће наставити информисање јавности на дигиталним платформама, посредством званичних налога на друштвеним мрежама и веб-странице, као и промоцијом програмских активности и видео-спотова под називом “Доста је приче, идемо радити”.

НДП Бањалука наставиће редовно медијско обраћање у којима ће представити план за развој Бањалуке “10 пута 10”, као и контакт са мањим групама на отвореном, уз поштовање свих епидемиолошких мјера.

Из НДП-а Бањалука позивају и друге учеснике у изборној кампањи да одгоде сва планирана окупљања, како би заштитили здравље и животе суграђана. /крај/ба/мђ

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана