Лукић: Грађанима омогућити услове за квалитетан живот

Срна
Лукић: Грађанима омогућити услове за квалитетан живот

БАЊАЛУКА - Носилац одборничке листе НДП-а за бањалучку градску Скупштину Александар Лукић рекао је данас да очекује солидну подршку бирача на локалним изборима и тако одборницима те странке омогуће да спроводе План за развој Бањалуке "10 пута 10", који су грађани препознали као конструктиван.

Он је на конференцији за новинаре рекао да вјерује да ће кандидат СНСД-а Игор Радојичић бити изабран за градоначелника и бити дио тима који ће у наредне четири године грађанима омогућити услове за квалитетан живот.

Лукић је позвао бираче да у недјељу, 15. новембра, поштујући све епидемиолошке мјере, изађу на изборе и остваре грађанско право.

Кандидат НДП-а за одборника Мира Божић рекла је да су жене биле и остале ослонац НДП-а, као и да су прије и за вријеме пандемије имале значајну улогу и хуману мисију, те помагале угрожене категорије становништва на ширем подручју Бањалуке.

Божићева, која је и предсједник Актива жена НДП-а, истакла је да се ове године велики број жена налази на листи НДП-а и изразила наду да ће дио њих бити дио новог сазива бањалучког парламента.

Кандидат НДП-а за одборника Марко Смиљанић рекао је да су се Планом за развој Бањалуке под називом "10 пута 10" приближили суграђанима, који су овај програм оцијенили као веома квалитетан и конструктиван.

Смиљанић, који је и предсједник Актива младих НДП-а, истакао је да је НДП водио фер и коректну кампању, те да су се, умјесто организације скупова у вријеме вируса корона, одлучили на активнији наступ на друштвеним мрежама, гдје су остварили нарочито добру комуникацију са младима.

Кандидати НДП-а за Скупштину града Бањалука су на данашњој конференцији за новинаре истакли да је овогодишња кампања показала да је вријеме да се заборави на подјеле и свађе и да је, без обзира на све политичке несугласице, најважније здравље грађана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана