Лучић: Трново највећу перспективу за развој има у области туризма

Срна
Лучић: Трново највећу перспективу за развој има у области туризма

ТРНОВО - Кандидат СДС-а за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић рекао је да Трново, општина која је највише настрадала у протеклом рату, највећу перспективу за развој има у области туризма.

- Као будући градоначелник бићу посвећен развоју ове општине - поручио је Лучић приликом лијепљење првог плаката СДС-а у Трнову.

Према његовим ријечима, град Источно Сарајево већ дужи низ година улаже и помаже Трнову.

- У наредном периоду планирамо уложити 200.000 КМ за расвјету на Јахорини у дијелу који је на територији општини Трново - рекао је Лучић.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић је рекао да је Трново и даље једна од најсиромашнијих општина у саставу града Источно Сарајево, али и у Републици Српској. Он је додао да се "најављивало много тога, али да се ништа није десило", саопштено је из СДС-а.

Кандидат за начелника општине Трново Милена Витковић рекла је да спас виде у томе да врате оно што им припада, да спријече даље пропадање и да покрену своја предузећа.

Она је позвала грађане Трнова да гласају за људе који живе у Трнову, уз напомену да само они заједно са грађанима могу стварати Трново које ће бити по мјери свих његових становника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана