Ловрић: Предстојећи избори важни за опстанак Српске

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА - Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Милица Ловрић поручила је вечерас да Срби морају да схвате колико су предстојећи избори важни за опстанак Републике и да је сигурна да ће Семберци 2. октобра глас дати кандидатима СНСД-а за инокосне функције Милораду Додику и Жељки Цвијановић.

"Срби су народ који је кроз историју страдао и увијек је био у некој борби за боље сутра", рекла је Ловрићева у Горњем Магнојевићу.

Носилац посланичке листе СНСД-а из Изборне јединице шест Војин Митровић поручио је вечерас у Горњем Магнојевићу да предстојећи избори нису обични, већ је то, практично, референдум за Републику Српску или против ње.

"Народ Семберије је одлучио јер гласа за политику СНСД-а која се бори за мир, стабилност и просперитет Српске", рекао је Митровић и додао да ће народ Семберије гласати за Додика и Цвијановићеву, јер би "давање гласа другој опцији значило да се глас даје онима који хоће да Српску угурају у унитарну, муслиманску државу".

Кандидат за посланика у Народној скупштини из Изборне јединице шест Драган Кнежевић рекао је да су грађани у протеклих 16 година видјели ко су људи који раде, доприносе развоју Српске и њеном снажнијем просперитету.

Кнежевић је указао да је политика СНСД-а та која чува Републику Српску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана