Љубиша Петровић, кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине: Посвећени смо сваком човјеку

Дарко Момић
Љубиша Петровић, кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине: Посвећени смо сваком човјеку

Очекујем да изборни процес прође без преваре и крађе, велику излазност бирача и побједу у трци за градоначелника, као и побједу кандидатске листе СДС-а за градски парламент, каже кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Љубиша Петровић.

Он истиче да оптимизам темељи на досадашњим контактима и разговорима са грађанима Бијељине и Семберије.

- Грађани дају све већу подршку СДС-у, а оптимизам темељим и на томе што људи показују да су незадовољни и жељни промјена - каже Петровић у интервјуу за “Глас Српске”.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

ПЕТРОВИЋ: Окосница моје кампање је посвећеност сваком човјеку, побољшању квалитета живота обичних људи, враћању достојанства борцима, пензионерима и пољопривредницима, као и посвећеност младима кроз стварање повољног пословног амбијента како би се млади запослили и стварали породице.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не за некога другог?

ПЕТРОВИЋ: Очекујем подршку грађана зато што сам образован, принципијелан, радан, непоткупљив, частан и посвећен. Поштујем све људе и не дијелим их ни по чему, поносан сам на традицију и културу свога народа и цијеним слободу коју су наши преци освојили за нас.

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

ПЕТРОВИЋ: Гарантујем својим моралним, професионалним и умним интегритетом, јер да немам јак и частан карактер, отишао бих тамо гдје је новац и интерес, а не бих остао у СДС-у међу часним и честитим људима. Вјерујем да су мој досадашњи рад и професионална каријера довољна гаранција мојим суграђанима да ћу испунити предизборна обећања.

Први потези

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача?

ПЕТРОВИЋ: Заједно са својим сарадницима и својим тимом инсистираћу на правичности, законитости и професионализму. Обећавам да ћу градску администрацију и градски буџет прилагодити потребама грађана, а не појединаца или интересних група.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана