Куртиновић: СП очекује четири одборника у скупштини Челинца

Срна
Куртиновић: СП очекује четири одборника у скупштини Челинца

БАЊАЛУКА - Носилац листе Социјалистичке партије (СП) на предстојећим изборима у Челинцу Дејан Куртиновић истакао је да социјалисти имају одличне кандидате у тој општини и најбоље кадрове који могу одговорно да раде свој посао на плану развоја Челинца.

- Заједно са коалиционим партнерима урадили смо много у области изградње инфраструктуре и путева, обнове школа... Ријешићемо проблем водоснабдијевања и имаћемо више пословних зона. Очекујемо четири одборника и око 1.500 гласова. Циљ нам је да живимо боље у Челинцу. Избори се не добијају, они се узимају. Ми ћемо их у Челинцу засигурно узети - поручио је Куртиновић.

Члан Главног одбора СП Душко Милуновић истакао је да само добри људи могу бити социјалисти, саопштено је из те странке.

“Ми социјалисти имамо шта да понудимо локалним заједницама. Требамо искоријенити корупцију, радити на развоју наших заједница, развијати сарадњу локалних заједница на пограничним подручјима. Како бисмо остварили то, морамо радити одговорно”, рекао је Милуновић.

Предсједник Изборног штаба СП Слободан Протић истакао је да Челинац евидентно напредује, те да су томе допринијели управо социјалисти.

“Желимо да сваки човјек у Челинцу боље живи од свог рада и да Челинчани остају у Челинцу. Не интересују нас позиције, већ добро сваког грађанина. Борите се за то одговорно, свим силама”, поручио је Протић.

Заједнички кандидат за начелника Челинца на предстојећим изборима Владо Глигорић рекао је да ће му примарни циљ бити здравље суграђана.

“Наш циљ је да заједно развијамо Челинац. Социјалистичка партија и СНСД заједно то могу! Урадили смо много заједничких пројеката у свим сегментима живота! Наставићемо тако и даље”, поручио је Глигорић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана