Кресојевић: Они који немају план нападају дјела

ГС
Кресојевић: Они који немају план нападају дјела

БАЊАЛУКА - Прије два мјесеца Јелена Тривић рекла је да ће Драшко Станивуковић повући кандидатуру за градоначелника. Данас је 24. дан кампање, међутим, Јелена Тривић о тој теми не проговара, истакао је градски менаџер и члан Предсједништва ПДП-а Бојан Кресојевић.

-На видјело излази и коалиција  Јелене Тривић (Народни фронт) и СНСД-а за рушење Драшка Станивуковића. Јер ни једни, ни други не износе план шта треба побољшати у Бањалуци, већ координисано нападају Ћирилични парк, али и сва остала дјела која ће деценијама трајати у Бањалуци. Јасно је зашто то раде. Нису успјели блокирати развој Бањалуке, нису успјели испрљати створена дјела, а нису успјели крађама и оштећењима да их униште – нагласио је Кресојевић.

Додао је да им је преостало само да гасе “струју”, како на трибинама ПДП-а, а не сумњам ни да ће у изборној ноћи бити креативни.

-Аргументованих одговора ни на ову објаву неће бити, очекујемо четири дана ударних неистина. Код нас ништа ново, ми настављамо са дјелима! – поручио је Кресојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана