Ковачевић: СДС Семберија примјер локалпатриотске странке

Срна
Ковачевић: СДС Семберија примјер локалпатриотске странке

БИЈЕЉИНА - Странка демократске Српске (СДС) Семберија примјер је локалпатриотске партије која се залаже за просперитет свих грађана Бијељине и регије, поручио је на страначком скупу у Љељенчи носилац одборничке листе СДСС за предстојеће локалне изборе Томо Ковачевић.

- Сваки наш скуп доказује да ми нисмо странка која ради кампањски, већ да су наши чланови претходних 15 година имали шта да покажу, а СДСС је само наставак рада за развој модерне Семберије - истакао је Ковачевић.

Предсједник СДС Семберија Мићо Мићић рекао је да је Љељенча једна од најразвијенијих мјесних заједница у Семберији, са вриједним и успјешним домаћинима.

Говорећи о развоју инфрастуктуре, он је навео податак да је у овој и наредној години само за нова асфалтирања у Семберији планирано улагање четири милиона КМ.

- То јасно говори о нашој озбиљности - рекао је Мићић и поручио да су СДСС и људи око ње сигурни у изборну побједу у Бијељини.

Домаћин скупа Милорад Марковић, власник излетишта у Љељенчи, похвалио је оснивање СДС Семберија, наводи се у саопштењу странке.

- Изградио сам излетиште на више од шест хектара земљишта, а све ово не бих успио да нисам имао свесрдну помоћ Градске управе, на челу са градоначелником Мићићем - рекао је Марковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана