Којић: СНСД има побједнички тим предвођен Милићем

Срна
Којић: СНСД има побједнички тим предвођен Милићем

БРЧКО - Општински одбор Савеза независних социјалдемократа (ОО СНСД) у Брчком данас је лијепљењем првих плаката на Тргу младих у том граду озваничио почетак предизборне кампање.

Предсједник брчанског СНСД-а Ђорђа Којић рекао је новинарима да та странка данас започиње своју велику побједу коју ће славити 15. новембра, те да је тим у Брчком, предвођен Синишом Милићем, који је актуелни градоначелник, побједнички.

Којић је напоменуо да ће СНСД водити фер и коректну кампању, да та странка зна шта хоће, а то је побједа, у коју је сигуран.

Носилац листе СНСД-а за посланике у Скупштини дистрикта Синиша Милић честитао је почетак изборне кампање свим кандидатима СНСД-а и Демоса, који у Брчком наступа у коалицији са СНСД-ом.

Милић је истакао да ће коалиција водити одговорну кампању и позвао друге учеснике изборног процеса да на исти начин воде кампању.

- Сигурни смо да смо у претходном периоду радили одговорно и онако како је то било могуће овдје. Направили смо доста добрих потеза чија ће реализација услиједити у наредном периоду и сигурни смо да бисмо у континуитету могли да обављамо ову власт и завршимо све започете пројекте - рекао је Милић.

Милић је позвао све бираче, који су се не својом вољом нашли на бирачким списковима за гласање путем поште, да ипак дођу и гласају на редовним бирачким мјестима, јер ће њихов глас, према упутствима Централне изборне комисије, бити вреднован.

Предсједник Општинског одбора Демоса у Брчком Радослав Суботић истакао је да је та странка одлучила да на изборима наступа у коалицији са брчанским СНСД-ом како би допринијели побједи СНСД-а и коалиције.

Кандидат СНСД-а Слободанка Ћурчић, која је и предсједник Актива жена те странке у Брчком, рекла је да брчански СНСД у предизборну кампању улази са побједничком екипом која ће кампању водити фер и коректно.

Кандидате СНСД-а и ДЕМОС-а данас је поздравио и предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић који је у исто вријеме био на Тргу младих у Брчком како би озваничио почетак предизборне кампање за своју странку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана