Коалиција "Наша Херцеговина": Лијепљењем плаката отворена кампања

Срна
Коалиција "Наша Херцеговина": Лијепљењем плаката отворена кампања

ТРЕБИЊЕ- Коалиција "Наша Херцеговина - Херцеговачки народни покрет – Партија демократског прогреса" данас су лијепљењем плаката на требињском Тргу слободе симболично почели кампању за предстојеће локалне изборе.

Почетном плакатирању придружиле су и Српска демократска странка (СДС) и листа "За правду и ред" Небојше Вукановића, као и заједнички кандидат за градоначелника Требиња Илија Станковић.

Станковић је рекао новинарима је ова коалиција кампању почела јуче паљењем свијећа у Саборном храма у Требињу, јер су хтјели да им Бог да благослов да би све протекло у коректној и фер атмосфери.

Кандидат коалиције "Наша Херцеговине" за одборника у Скупштини града Требиње Раденко Драшковић рекао је да су у овој коалицији странке са којима дијеле заједнички програм и ставове о будућности и перспективи Требиња и да ће у овој кампањи подржати кандидата за градоначелника Илију Станковића.

Носилац листе "За правду и ред" Небојша Вукановић рекао је новинарима да је важно да имају скупштинску већину, али је од суштинског значаја да кандидат Илија Станковић побиједи на локалним изборима, јер је градоначелник кључна особа да би се спровеле реформе и направио заокрет.

Предсједник Градског одбора ПДП-а Славко Вучуревић је рекао да је Градски одбор ПДП-а, заједно са Херцеговачким народним покретом подржао Станковића јер је ријеч о доказаном привреднику и домаћину који је спреман да поведе Требиње путем просперитета и економског развоја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана