Кличковић: Већа пажња за пензионере и најмлађе

Срна
Кличковић: Већа пажња за пензионере и најмлађе

БАЊАЛУКА - Кандидат Социјалистичке партије (СП) за начелника општине Крупа на Уни Гојко Кличковић поручио је да ће се у наредне четири године борити једнако за све грађане и да ће бити обезбијеђена већа новчана давања за старије од 75 година.

- Посебну пажњу посветићемо пензионерима и најмлађима. Морамо се борити за свако село и подручну школу, да остане и опстане, а родитељима са мањом дјецом обезбиједити новчана давања -рекао је Кличковић синоћ на представљању кандидата у овој општини.

Он је додао да ће, уз подстицаје који се морају проширити, њихове активности бити усмјерене у развој привреде, пољопривреде и сточарства.

- Позивам гласаче да изађу на изборе 15. новембра и да гласају за социјалну правду, СП и за мене јер ћемо се борити да ријешимо све горуће проблеме - рекао је Кличковић.

Представљање кандидата подржао је и предсједник СП Петар Ђокић и најуже партијско руководство, који су поручили да се на њиховој листи налазе одлични кандидати, спремни да за своју општину раде ударнички, саопштено је из ове странке.

- СП не прича бајке, иза наших прича стоје наша дјела на којима су заснована и наша изборна обећања. Желимо да Крупа на Уни постане развијена оппштина, да се њена привреда подигне на далеко виши ниво и да за њу сви радимо ударнички - рекао је Ђокић.

Ђокић је истакао да социјалисти воде програмску кампању, не лидерску, и да нема мјеста личним интересима, одмаздама и пријетњама.

- То није наш начин. Разумију нас људи који живе од свог рада, којима је потребна сигурност, не само данас него до краја живота - навео је Ђокић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана