Кисић потегао нож на омладинце из СНСД-а

О. С.

БИЈЕЉИНA - Предсједник Мјесног одбора СДС-а у мјесту Патковача код Бијељине Нико Кисић потегао је нож на омладинце из СНСД-а, само зато што су лијепили плакате, саопштено је јуче из Изборног штаба СНСД-а у Бијељини.

- СДС још није схватио да ми живимо у држави у којој влада закон, наводи се у саопштењу и истиче да се овај инцидент догодио у недјељу, 19. септембра.

Из СНСД-а наглашавају да неће дозволити да СДС искаљује на младим социјалдемократама свој бијес узрокован тиме што ће и послије ових избора остати "већ виђени губитник".

Из СНСД-а тврде да се чланови СДС-а туку и међусобно, као што је то било прије неколико вечери на трибини у Горњој Чађавици код Бијељине, када су се чланови ове странке потукли наочиглед предсједника СДС-а Младена Босића и начелника општине Бијељина Миће Мићића.

У ЦЈБ Бијељина кажу да нису добили никакву пријаву која се односи на инцидент који се догодио 19. септембра у Патковачи.

СДС у саопштењу наводи да је "СНСД у Бијељини изборе схватио као питање живота и смрти."

У саопштењу СДС-а се наводи да је "црвена дружина почела примјењивати вербално и физичко насиље и што посебно забрињава, ширење лажи о наводним нападима на њих те о унутрашњим сукобима у СДС-у."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана