Каран: Програм ПДП-а и СДС-а усмјерен на стварање бољих услова за живот у Козарској Дубици

Срна
Каран: Програм ПДП-а и СДС-а усмјерен на стварање бољих услова за живот у Козарској Дубици

КОЗАРСКА ДУБИЦА- Кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника општине Козарска Дубица Перо Каран изразио је задовољство што стоји на челу тима одговорних, стручних и поштених људи који ће у званичном дијелу кампање изнијети програме ове двије странке.

Каран је у изјави новинарима нагласио да ће програми ПДП-а и СДС-а бити усмјерени на нормално функционисање општине и општинских институција, те стварање бољих услова за живот свих грађана.

- На мени је обавеза, као кандидату за начелника, да изнесем, можда, и највећи терет, али сам спреман изнијети и терет кампање. Ако будем изабран за начелника вући ћу кључне потезе који ће у наредном период донијети бољи живот свим нашим грађанима. Бирачима поручујем већ сада да 15. новембра гласају за људе који могу донијети промјене - рекао је Каран.

Носилац одборничке листе СДС-а Озрен Бурсаћ рекао је да са ПДП-ом наступају заједно у предстојећој изборној кампањи како би показали јединство и саборност.

- Желимо да овим симболичним чином лијепљења првог плаката пошаљемо јасну поруку да Дубици треба саборност и јединство људи који знају гдје ова локална заједница треба да буде и да њоме руководе људи који поштују ресурсе града, а, прије свега, да поштују становништво и институције наше општине - рекао је Бурсаћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана