Кабић: Наставити рјешавање проблема поплава у Врбицама

Срна
Кабић: Наставити рјешавање проблема поплава у Врбицама

ПРИЈЕДОР - Носилац листе кандидата СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Драгослав Кабић рекао је да су поплаве велики проблем у насељу Врбице и да је потребно завршити планиране послове у вези са чишћењем корита ријеке Милошевице.

Он је рекао да ће као предсједник приједорског Градског одбора СНСД-а инсистирати и код градоначелника Приједора да, уколико Јавна установа “Воде Српске” не настави радове и не очисти Милошевицу цијелим током, буде расписан тендер и неком од локалних предузећа дато да заврши посао.

“Више десетина пута сам разговарао са надлежнима из жВода Српскеж. Процедура тендера је у току. Европска инвестициона банка тражи да изабере свој надзор. Звао сам и предсједника Владе и посљедњи пут кад су биле поплаве предсједник Владе је одобрио надлежном предузећу да уђе у чишћење овог канала”, рекао је Кабић новинарима у Врбицама гдје је вечерас одржана предизборна трибина СНСД-а.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Дражен Врховац рекао је да се и вечерас у насељу Врбице види огромна подршка СНСД-у.

“То је нама одређена сатисфакција и јасан знак повјерења у СНСД и све што смо радили у протекле двије године. Како смо преузели власт, грађани то препознају, нарочито у Врбицама гдје смо се заузели за рјешавање њиховог дугогодишњег проблема, легализацију њихових плацева и што смо напокон и успјели”, истакао је Врховац.

Он је навео да је Градски одбор СНСД-а Приједор на свим јавним тирбинама имао рекордну посјету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана