Југовић: Имамо квалитетну одборничку листу

Срна
Југовић: Имамо квалитетну одборничку листу

ПАЛЕ - Кандидат Партије демократског прогреса (ПДП) за одборника у Скупштини општине Пале Огњен Југовић сматра да ова странка има једну од, како каже, најквалитетнијих листа за одборнике у локалној заједници, као и кандидата за начелника Ненада Вуковића.

 “Листа за одборнике је спој квалитетних, образовних, доказаних и младих људи који су спремни да представљају грађане уколико им дају власт како би заступали њихове потребе у будеће четири године у локалном парламенту”, изјавио је Југовић на конференцији за новинаре.

Он је додао да је ПДП прије почетка камапње обишао све мјесне заједнице и у разговору са грађанима размијенили мишљења о њиховим потребама и на основу тога програм који ће да проведу заједно са кандидатом за начелника.

“На изборима 15. новембра, ми не бирамо националног вођу него људе који ће представљати грађане Пала и борити се за побољшање њиховог квалитета живота”, рекао је Југовић, додавши да ће водити достојанствену предизборну кампању.

Он се нада да ће грађани Пала изаћи на изборе и подржати њихов програм и кандидате.

Конференцији за новинаре канидата ПДП-а за одборнике у Скупштини општине Пале присустовали су и Игор Тошић и Владимир Лучић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана