Јовичић: Теслић има велику подршку Социјалистичке партије

Г.С.
Јовичић: Теслић има велику подршку Социјалистичке партије

ТЕСЛИЋ - Жарко Јовичић, носилац листе Социјалистичке партије у општини Теслић рекао је на ове локалне изборе излазе са 12 кандидата за локалну скупштину и да се надају једном одборничком мјесту. Он је рекао да имају велику подршку партије као и регионалног предсједника СП Срђана Тодоровића.

– Подржавамо кандидата СНСД-а за начелника, Драгана Богданића, за којег мислимо да има добар програм за рад у нашој локалној заједници. Његов план будућег рада доноси значајно поправљање животног стандарда грађана у нашој заједници – рекао је Јовичић.

Потпредсједник Социјалистичке партије Срђан Тодоровић истиче да је веома важно што се наша партија, након једног турбулентног периода, тако брзо организовала у Теслићу.

– Захвљујући оснивачима СП у Теслићу, али и неким младим и новим снагама, спријечене су манипулације ранијег руководства које је покушало да закочи пријављивње на локалним изборима. Сигуран сам да ће грађани Теслића знати препознати једину праву Социјалистичку партију и дати нам своју подршку. Сигурни смо да ћемо бити дио локалне скупштине, као и да ће наш заједнички кандидат побиједити на изборима – рекао је Тодоровић.

Он је рекао да је увјерен да ће заједнички радити од 16. новемра у овој општини.

Заједнички кандидат Драган Богданић се захвалио Социјалистичкој партији на искреној и безрезервној подршци. Он је увјерен да ће у будућности заједно изградити град по мјери какав заслужују грађани Теслића.

– Желим да окупим све људе и партије да заједно радимо и повежемо Теслић са Републиком и институцијама БиХ, да се обезбиједе потребна средства за инфраструктурне пројекте које не може завршити локлана заједница без помоћи, попут оних које се тичу изградње саобраћајница и топлификације – рекао је Богданић. Он је рекао да жели да Социјалистичка партија, без обзира на тешкоће, превазиђе проблеме и да заједно раде за добро грађана овог града.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана