Јовић: Да људи у најплоднијој равници у Српској живе од свог рада

Срна
Јовић: Да људи у најплоднијој равници у Српској живе од свог рада

БИЈЕЉИНА - Носилац одборничке листе Социјалистичке партије (СП) у Бијељини Недељко Јовић рекао је да им је жеља да људи у најплоднијој равници у Републици Српској могу да живе од свог рада и да врате достојанство селу.

Јовић је истакао да имају визију Бијељине као града зеленила, модерног и савременог града, града у којем се стално ради и који се константно изграђује и развија, те да је сигуран да ће бити побједници ових избора и незаобилазан фактор за формирање локалне власти.

“Обезбиједићемо услове да наши млади људи остају и живе у Бијељини, раде и заснивају породице у њој, да не одлазе у иностранство. Ми то сигурно можемо”, поручио је Јовић.

Кандидати Социјалистичке партије су на платоу испред градске библиотеке водили разговоре са грађанима Бијељине.

Потпредсједник СП-а Далибор Стевић поручио је да ће сви изабрани представници из СП-а ударнички радити за народ Републике Српске.

“Градски одбор Бијељина је у нашој партији један од најквалитетнијих и најорганизованијих одбора. У њему су најквалитетнији људи из свих сфера живота који су се већ доказали кроз свој рад”, рекао је Стевић.

Градски одбор СП-а у Бијељини на предстојећим локалним изборима подржава кандидатуру Миће Мићића за градоначелника Бијељине, подсјетили су из СП-а.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана