Јеринић: СНСД ће однијети убједљиву побједу у Добоју

Срна
Јеринић: СНСД ће однијети убједљиву побједу у Добоју

ДОБОЈ - Градски одбор СНСД-а Добој обиљежио је данас почетак изборне кампање лијепљењем првог плаката и представљањем кандидата ове странке за локалне изборе у новембру.

Кандидат ове странке за градоначелника Добоја Борис Јеринић рекао је да очекује убједљиву изборну побједу СНСД-а, како би уз подршку локалних одборника и заједно са Владом Републике Српске и српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком наставио реализацију започетих пројеката.

- Подршка грађана потребна је да као градоначелник наставим оно што је започето. Да имамо стабилну скупштинску већину, да нас не може нико уцјењивати, већ да радимо у интересу грађана - изјавио је Јеринић новинарима.

Он наводи да су у Добоју током протекле двије године видљиве позитивне промјене.

Носилац листе СНСД-а Сања Вулић поручила је да је ова странка увијек уз свој народ.

- Ово окупљање које се десило у Добоју је најбољи примјер шта значи када се сви удружимо и сви размишљамо с циљем просперитета и развоја града - изјавила је Вулићева, која вјерује у убједљиву изборну побједу листе, са око 20 одборничких мандата и 26.000 гласова подршке грађана.

Она оцјењује да ће Јеринић добити подршку око 30.000 грађана како би се наставио развој с циљем модернизације и развоја ове локалне заједнице.

Према подацима Централне изборне комисије, на подручју Добоја је овјерено 85 политичких субјеката, од којих су 34 независна кандидата, 47 политичких странака и четири коалиције.

За градоначелника су се кандидовали Борис Јеринић испред СНСД-а, Срђан Тодоровић испред СП-а и Цвијан Филиповић испред СДС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана