Јавор: Реализујемо све што смо договорили са грађанима

СРНА
Јавор: Реализујемо све што смо договорили са грађанима

ПРИЈЕДОР - Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор изјавио је вечерас на трибини у Доњем Петровом Гају да је у овом насељу у току реализација пројеката договорених са мјештанима, што је, како каже, прави пут да се сачувају млади на селу.

"Договорена је реконструкција саобраћајнице Трнопоље-Петров Гај и наредне седмице почећемо да радимо. За сада смо у могућности да реконструишемо око три километра пута", рекао је Јавор.

Он је навео да је дужина те саобраћајнице све до Омарске 20 километара и да ће се радови изводити по фазама из године у годину.

Носилац листе одборника СНСД-а у Скупштини града Приједор Горан Велаула рекао је да је Доњи Петров Гај веома живо поткозарско село са око 250 кућа у које је СНСД улагао у изборним и годинама када избори нису одржавани.

"Ово је пољопривредни крај, живо село и домаћини који заслужују подршку града и мјесто у којем ћемо наставити даље да улажемо", поручио је Велаула.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштии града Приједора Жарко Татић рекао је да мјештанима отворено говоре о циљевима и визија даљег развоја.

"Ово је равничарско подручје гдје раније није постојала интензивна пољопривреда и са којег је доста људи одлазило. Надамо се да ћемо уз нашу политику и подршку људи овога краја успјети да зауставимо одлив становништва и да ће млади жељети овдје да живе, ради и оснивају породице", рекао је Татић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана