Јанковић: Демос увјерен у велику подршку грађана Градишке

Срна
Јанковић: Демос увјерен у велику подршку грађана Градишке

ГРАДИШКА - Носилац кандидатске листе Демократског савеза (Демос) за Скупштину града Градишка Владимир Јанковић рекао је данас да су кандидати ове странке преданим радом у кампањи успјели да грађанима на прави начин представе политику и циљеве ове странке.

Јанковић је истако да повратне информације од грађана са којима су разговарили током кампањи говоре о њиховој великој подршци, те изразио увјерење у достизање изборног циља Демоса од 3.500 гласова и пет одборничких мандата у новом сазиву градске скупштине.

Он је на завршној конференцији за новинаре пред локалне изборе истакао да ће оборници Демоса бити стабилан дио скупштинке већине и да је увјерен и у побједу кандидата СНСД-а за градоначелника Градишке Зорана Аџића, којег је ова странка подржала.

- Желим да захвалим грађанима који су отворили врата кандидатима Демоса, саслушали који су наши циљеви и шта желимо да радимо у наредне четири године. Наши одборници у Скупштини града и директори јавних установа су својим радом у протеклом мандату показали да су отворени према грађанима и раде у њиховим интересу, због чега се и велики број њих у кампањи опредијелио за подршку овој странци. То нам даје снагу да и даље предано радимо - нагласио је Јанковић.

Он је позвао грађане Градишке да у недјељу, 15. новембра, изађу на изборе и подрже кандидатску листи Демоса за Скупштину града и кандидата за градоначелника Зорана Аџића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана