Иза СНСД-а остају дјела, иза СДС-а и ПДП-а опљачкане фабрике

Р. Ми.
Иза СНСД-а остају дјела, иза СДС-а и ПДП-а опљачкане фабрике

ТРЕБИЊЕ - Требиње је српска Aтина, а Требињци невјероватни људи из најљепшег града који српски народ има. Већина пројеката у Требињу, рећи ћу без лажне скромности, носи моје име или презиме. Иза СНСД-а остају дјела, а иза СДС-а и ПДП-а опљачкане фабрике, рекао је у понедјељак увече на трибини СНСД-а у Требињу лидер СНСД-а и кандидат ове странке за предсједника РС Милорад Додик.

- Урадили смо много, елиминисали смо комуникациону изолованост Требиња отварањем пута према Херцег Новом, коју ћемо још побољшати пробијањем тунела кроз Чемерно. Тито није могао да уради пут преко Чемерна, већ се чекало да то уради Милорад Додик. Спасили смо Творницу алата и урадили многе инфраструктурне пројекте - истакао је Додик пред више од 5.000 људи.

Он је нагласио да је Херцеговина у његовом срцу, као и цијела Српска и да нема никаквих подјела на исток и запад.

- Посебно сам поносан што ми Требиње, духовни и интелектуални центар Херцеговине, вјерује. Неки други ми овдје не вјерују, али то је њихов проблем. У Требиње је уложено 47 милиона КМ и зато желим да 3. октобра и послије тога заједно успијемо. Aко некада будемо ишли, а ићи ћемо из БиХ, што од нас тражи реис Церић, понијећемо Републику Српску, а њему ће остати само да "свира" - нагласио је Додик и додао да је Српска заједница срећних људи.

Носилац листе СНСД-а из изборне јединице један за Парламент БиХ Никола Шпирић рекао је да је
све чинио за Републику Српску, а ништа против БиХ и да ће, а тако ће наставити и у будућем периоду, сањајући свој сан о коначном рјешавању статуса РС. 
- Када брат Никола Шпирић сања, онда ја добијам захтјев од двојице чланова Предсједништва за његову смјену. Њему не могу ништа, јер иза њега стоји велики, моћни СНСД. СНСД једини одржава дата обећања и никада није и неће изневјерити ваше повјерење - рекао је кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Небојша Радмановић.

БиХ земља морања

Додик је на трибини у Љубињу рекао да је став СНСД-а јасан "Република Српска заувијек, а БиХ док мора!"
- Ништа није вјечно, а ни морање.
У будућем периоду ми се морамо супротставити свему ономе што су нам одузели од надлежности, а прво ћемо вратити Суд и Тужилаштво БиХ - рекао је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана