Иво Камењашевић - Бринућемо о сваком Хрвату у држави

Глас Српске
Иво Камењашевић - Бринућемо о сваком Хрвату у држави

БAЊAЛУКA - Моја странка ХДЗ БиХ је стожерна странка Хрвата са највећим бројем чланова и симпатизера. Странка која ће се бринути о сваком Хрвату у држави, као и у дијаспори и о свим њиховим проблемима и потребама, рекао је кандидат ХДЗ-а БиХ за предсједника и потпредсједника РС Иво Камењашевић.

- Остале, мале странке са хрватским предзнаком, имају толику снагу да само осигурају фотеље својим челницима - рекао је Камењашевић.

Казао је да очекује побједу и учешће у рјешавању нагомиланих проблема, за које до сада није било политичке воље, као што је доношење новог Устава који би стварно обезбиједио равноправност и конститутивност сва три народа.

- Као кандидат ХДЗ-а БиХ очекујем око 10.000 гласова, а тај број ће се сигурно увећати на дан избора, јер сваким даном све је више бирача који ме подржавају за предсједника и потпредсједника РС - истакао је Камењашевић.

Казао је да ће сигурно испунити очекивања бирача.

- У политици не постоје гаранције, а ја обећавам да ћу учинити све што буде у мојој моћи да испуним обећано, као и необећано. Неиспуњено грађани кажњавају на изборима - рекао је Камењашевић.

Одзив

- Очекујем већи одазив бирача него на прошлим изборима, јер је интерес Хрвата за свог представника порастао, свјесни су колико је битан нови Устав за њихову равноправност са друга два народа у БиХ, као и за бољи и просперитетнији живот свих грађана - казао је Камењашевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана