Иванић и Шараба са Бошњацима против интереса РС

С. Т.
Иванић и Шараба са Бошњацима против интереса РС

ПРИЈЕДОР - Грађани Републике Српске не треба да гласају за неодговорне људе који су спремни за неке личне и ситне интересе продати интересе Републике Српске, рекао је лидер Демократског народног савеза и носилац листе за Народну скупштину РС из Изборне јединице један Марко Павић.

- Примјер за то су Иванић и Шараба који су гласали заједно са Бошњацима против интереса РС. Примјер за то је и Силајџић који самостално наступа у УН и Америци и очигледно крши устав, а нико му ништа не може - рекао је Павић у понедјељак увече на трибини ДНС-а у Омарској код Приједора.

Он је додао да зато ДНС има своју поруку, а то је да се не гласа за промјене устава докле год је високи представник у БиХ.

Павић је рекао да ДНС има реалан економски програм чија је основа запошљавање.

- На овим просторима има пуно појединаца који желе да се баве приватним бизнисом, а власт их треба стимулисати да инвестирају и тако отварају нова радна мјеста - рекао је Павић.

Он је истакао да ДНС заговара забрану приватизације националног богатства, као што су руде, воде и шуме.

На предизборном скупу у Омарској представљени су и кандидати за Народну скупштину РС и Парламент БиХ.

Зворник

Кандидат ДНС-а за Народну скупштину РС из Изборне јединице пет Витомир Томић нагласио је да ће се залагати за формирање фондова на нивоу општина РС за бескаматно кредитирање пољопривреде.

Он је у понедјељак увече на трибини у Зворнику истакао и да већи значај треба дати учешћу омладине у развоју друштва, економије, као и у политичком дјеловању.

Кандидат ДНС-а за посланика у Народној скупштини РС из Изборне јединице пет Мирољуб Стефановић рекао је да се мора више повести рачуна о улагању у здравство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана