Глас једино оружје које је остало Србима

В. К. - Б. Р.
Глас једино оружје које је остало Србима

ДРВAР, ПРЊAВОР - Кандидат Савеза независних социјалдемократа (СНСД) за предсједника РС Милорад Додик изјавио је у суботу на предизборној трибини странке у Дрвару да Срби више немају оружја да ратују и да је једино оружје глас.

- Дрвар је наш и имамо право да га чувамо. За нас Србе је било резервисано да будемо кривци и било нам је забрањено да имамо свој национални идентитет. Мој рад и рад СНСД-а посвећени су афирмацији српског националног интереса. Република Српска стоји на добрим политичким темељима, а уз СНСД и Дрвар - рекао је Додик.

Додао је да се Србима повратницима у ФБиХ мора вратити достојанство.

- БиХ ће постојати заједно са РС или је неће бити, те да Српска признаје БиХ онолико колико БиХ признаје Српску - рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић поручио је да само дејтонска БиХ, у којој је свако на своме, може обезбиједити грађанима бољи живот.

Кандидат СНСД-а за Парламент БиХ из изборне јединице један Никола Шпирић рекао је да се Дрвар поново уздиже на крилима СНСД-а.

Додик је на предизборном митингу СНСД-а у Прњавору окупљеним члановима и симпатизерима поручио да су кандидати ове странке спремни да се жртвују и професионално и приватно да би учврстили позиције РС да би она била још моћнија.

- Наша политика је Република Српска заувијек - рекао је Додик.

На митингу СНСД-а у Прњавору симпатизерима се обратио кандидат за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић, а представљени су кандидати СНСД-а за све нивое власти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана