Гашић: Што више нових добро плаћених радних мјеста

Срна
Foto: Срна

ПРИЈЕДОР- Демократски савез /ДЕМОС/ залаже се за што више нових, добро плаћених радних мјеста и услове који ће задржати људе на овим просторима, изјавила је вечерас у Приједору носилац листе Демоса за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Сузана Гашић.

Гашићева је истакла да се поноси људима који представљају ДЕМОС и програмом странке, који нуди напредак Републике Српске, а допринијеће стабилизацији ситуације и економском прогресу.

"Позивамо све грађане да присуствују нашим трибинама, да дођу да чују шта то ДЕМОС нуди, чиме располажемо, ко су људи који воде ДЕМОС и који сутра желе да воде Републику Српску. Позивам све грађане да изађу на изборе и изаберу најбоље", рекла је Гашићева вечерас новинарима у Приједору гдје је одржана предизборна трибина ове странке којој је присуствовао и њен предсједник Недељко Чубриловић.

Кандидаткиња Демоса за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице један Данка Игњатовић истакла је да је важно да грађани обрате пажњу на листу за Парламентарну скупштину БиХ која је увијек помало скрајнута у смислу да не постоји толика заинтерсованост за анализу кандидата као за Народну скупштину Српске.

"Посебно што се о јако важним питањима још одлучује на нивоу БиХ, од великог значаја је то ко ће бити изабран и ко ће бити глас људи у Сарајеву. Оно за шта се ја лично залажем је питање културе у смислу тога шта је наш идентитет и шта одређује наше постојање", навела је Игњатовићева.

Кандидат Демоса за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Жељко Карајица рекао је да долази из реалног сектора и да ће се залагати за боље услове за привреднике.

"Залагаћу се за веће поштовање реалног сектора и желим да се промијени свијест обичних људи да знају да јесу битни", истакао је Карајица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана