Гашановић: Општина Источни Стари Град ће добити први технолошки парк у БиХ

Срна
Гашановић: Општина Источни Стари Град ће добити први технолошки парк у БиХ

ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД - Кандидат СДС-а за начелника Источног Старог Града Бојо Гашановић рекао је данас да ће та општина добити први технолошки парк у БиХ.

Он је навео да има јасне планове за реализацију ове идеје и да ће у наредним данима око 200 инжењера ИТ струке бити смјештено у зграде на Златишту, саопштено је из СДС-а.

- То ће бити један од главних приоритета нашег рада у наредном периоду - рекао је Гашановић и додао да су приоритети и институцијално јачање Источног Старог Града, враћање општини све што је некада имала, попут Шумског газдинства "Бистрица", геодетске и пореске управе, те помоћ свим категоријама становништва.
Лидер СДС-а Мирко Шаровић нагласио је да је Источни Стари Град, захваљујући Гашановићу, од мале мјесне заједнице постао једна од најперспективнијих општина у Српској.

Он је истакао да ће Источни Стари Град, након реализације нових пројекта, бити једно од најпожељнијих мјеста за живот и инвестиције у БиХ.
Кандидат СДС-а за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић рекао је да су "досадашњи резултати гарант побједе СДС-а и Боје Гашановића у овој општини".
- Увјерен сам да ће ова општина и град Источно Сарајево наставити сарадњу и пројекте на отварању нових радних мјеста и да ћемо заједно допринијети развоју Источног Сарајева и Републике Српске - поручио је Лучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана