Душко Милетић поручује да је образ важнији од свега

ГС
Душко Милетић поручује да је образ важнији од свега

ПРИЈЕДОР - Душко Милетић, предсједник Градског одбора СПС Приједор и директор Топлане Приједор, истиче се као симбол породичних и традиционалних вриједности. Као отац троје дјеце и супруг у срећном браку који траје већ 11 година, Милетић је кроз своју политичку каријеру показао да су образ, поштење и борба за бољу будућност испред свега.

Његова готово двадесетогодишња политичка каријера, уз три мандата у Скупштини града, обиљежена је посвећеношћу суграђанима, а његова кампања за локалне изборе 2024. године потврђује ту преданост. Милетић води кампању која се ослања на директан контакт с грађанима, избјегавајући класичне политичке методе попут масовних трибина и претјераних обећања. Умјесто тога, фокусира се на стварне промјене и конкретне резултате.

- Наша кампања заснива се на директном раду са људима, на терену. Људи не траже велика обећања и сјајне рекламе, већ искреност и конкретне резултате. Непосредни контакт је оно што им заиста треба, изјавио је Милетић, истичући важност искрене комуникације с грађанима.

Милетићева посвећеност народу препозната је и по његовој скромности и жељи да остане уз људе чак и ван изборне кампање. Његова политичка мисија није само да обећава, већ да служи заједници кроз конкретне пројекте и помоћ, било да је ријеч о асфалтирању путева, подршци спортским клубовима или помоћи цркви и културним удружењима.

- Бити доступан грађанима није само дио кампање – то је начин живота. Наша кампања траје свих 365 дана у години, јер грађани увијек имају потребе, наглашава Милетић.

Кроз свој дугогодишњи рад, Милетић је показао да политика за њега није средство за личну промоцију, већ начин да побољша живот обичних људи.

- Мени је најважније да могу ходати овим градом уздигнуте главе, да могу погледати свакога у очи и рећи да сам дао све од себе да помогнем свом граду и суграђанима, закључује Милетић.

У времену када су многи грађани разочарани политичким системом, Милетић остаје досљедан својим принципима – радити за добробит људи, без празних обећања и лажних слика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана