Дринић захвалио грађанима за рекордан број гласова

ГС
Дринић захвалио грађанима за рекордан број гласова

БАЊАЛУКА - Моја жеља је да Бањалука буде дом за све добре људе, гдје ће свако пронаћи своје мјесто под сунцем, гдје ће генерације које долазе видјети своју будућност. Заједно можемо учинити да нас буде више, да будемо јачи и јединственији, поручио је то кандидат ПДП-а за Скупштину града Бањалука Небојша Дринић који је захвалио свим пријатељима, грађанима Бањалуке и свима који су вјеровали у њега и пружили му подршку на локалним изборима који су одржани у недјељу, 6. октобра.

- Не само да сте вјеровали у моју визију, већ и несебично посветили своје вријеме, труд, знање, и надасве лични интегритет мом успјеху. Ваша подршка није била само речена, већ је била уткана у сваки корак нашег заједничког пута- нагласио је Дринић.

Додаје да импозантан број од 8.063 гласа говори о томе колико су постигли заједно.

- Као што сам током кампање, али и прије ње, неуморно обилазио сваки кутак нашег града, настојећи да упознам

сваког појединца, тако сада осјећам силну жељу да загрлим сваког од вас. Сви ви сте заузели посебно мјесто у мом срцу и у мом животу, и без вас овај успјех не би био могућ – нагласио је Дринић.

Он каже да породици дугује неизмјерну захвалност.

- Они су, више него ико други, осјетили тежину ове кампање – трпјели су, али су ми уједно пружали неизмјерну подршку, подстичући ме да никада не посустанем. Њихова љубав и снага дали су ми крила да пребродим сваки изазов и наставим напријед. Захвалан сам сваком појединцу – активистима, симпатизерима, пријатељима – који су неуморно радили на терену, дан и ноћ, улажући свој труд како бисмо дошли до овог значајног резултата. Ваш ентузијазам, рад и несебичност уткали су се у темеље наше заједничке борбе – подвукао је Дринић.

Додао је да сарадња и пријатељство, која су кована у тешкој и често изазовној борби, нису само дио прошлости и једног историјског тренутка.

- Напротив, она су мостови ка будућности. Будућности коју желимо градити заједно, руководећи се вриједностима солидарности, правде и заједништва. Желим вам свима пуно здравља, среће и успјеха, и нека наш заједнички рад буде свјетионик који ће водити наш град ка бољој будућности! – поручио је Дринић.

Централна изборна комисија (ЦИК БиХ) објавила је прелиминарне резултате локалних избора, према којима Дринић има 8.063 гласова што је убједљиво највише на листи ПДП-а.

Више гласова од Дринића има само Владо Ђајић из СНСД-а (10.652).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана