Дринић: Свако се брани својим оружјем, ми побјеђујемо дјелима!

ГС
Дринић: Свако се брани својим оружјем, ми побјеђујемо дјелима!

У политичкој стварности једно је сасвим извјесно: у Бањалуци су побиједила дјела! Побиједио је најмлађи градоначелник у историји града на Врбасу, Драшко Станивуковић и то је непобитна чињеница, каже потпредсједник Градског одбора ПДП-а у Бањалуци Небојша Дринић.

Дринић је освојио највише гласова на одборничкој кандидатској листи ПДП-а и био други по броју гласова међу свим кандидатима у Бањалуци.

Сматра да су СНСД - ова саопштења и изјаве челних људи ове странке о апсолутној побједи политичка заблуда.

- Нека се тјеше, ако им је тако лакше. Истину да су по други пут изгубили Бањалуку, највећи град Републике Српске покушавају да маскирају подацима да су побиједили у мањим општинама. То би исто било као кад би нека странка у Србији изгубила власт у Београду, а хвалила се да је побиједила у Богатићу – каже  Дринић.

Према његовим ријечима, фокус грађана и актуелне градске администрације није на проблемима и унутарстраначким питањима СНСД-а, већ на реалним потребама људи и развоју града.

-Сумрак СНСД -а није наша брига. Наша брига је усмјерена ка човјеку – подвукао је Дринић.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић и администрација на чијем је челу су, напомиње Дринић, за протекле четири године направили чудо од седам паркова, уредили шеталиште Врбаса, изградили фонтану, освијетлили Кастел, почели обнављање знаменитог хотела "Палас", док је скупштинска већина оличена у СНСД-у саботирала сва добра дјела за град.

-То је скандал невиђених размјера који су грађани Бањалуке казнили на изборима 6. октобра. Давно је записао велики Ћопић да "свак се брани својим оружјем". Зато,  СНСД нека настави да штанца саопштења о такозваној побједи и труби на сва звона. Ми ћемо се борити као и досад – дјелима – закључио је Дринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана