Дринић: Моја мисија је да помогнем сваком човјеку

ГС
Дринић: Моја мисија је да помогнем сваком човјеку

Свакодневно радим на терену, обилазим сва бањалучка насеља; градска и приградска. Слушам глас народа, покушавам да им помогнем да ријеше проблеме из дана у дан, јер то је права побједа, када сте посвећени људима. Сарађујући са грађанима и вриједно радећи свакога дана, заједничким снагама њихов живот учинили смо бољим и квалитетнијим.

Ово је рекао за Глас Српске посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Небојша Дринић, кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука. 

Небојша Дринић је народни посланик у Народној скупштини Републике Српске, по много чему, необичан политичар. Овај, млад човјек старог кова највећи дио радног времена проводи на терену, како у градским, тако и сеоским срединама.

Пажњу јавности привукао је многим акцијама које је организовао као народни посланик, али и као члан Савјета Мјесне заједнице Борик, насеља у којем је поставио чесму на игралишту код Основне школе „Бранко Ћопић“, рампу за инвалиде, организовао кошаркашки турнир заједно са прослављеном кошаркашицом Сашом Чађо.

Уз његов рад слоган дјела има пуно упориште.

Борцу Војске Републике Српске, прве категорије, Душку Малешевићу поклонио је инвалидска колица која су му олакшала живот. Малешевић је рекао да се у више наврата обраћао Фонду здравства Републике Српске, али да надлежни нису имали слуха за рјешавање његових проблема.

Самохраној мајци из насеља Поток, Тамари Грбић, након проблема које им је задало невријеме, и њеном осмогодишњем сину Лазару обезбиједио је привремени смјештај за који је кирију плаћао од своје посланичке плате.

-Моја мисија је да помогнем сваком човјеку јер ми је сваки човјек једнако важан. Васпитан сам и у својој породици научен да поштујем људе, да покушам да разумијем свакога и онолико колико је мом бићу дато помогнем, истакао је Дринић.

Студентско позориште, Културно – умјетничко друштво „Пелагић“, Ансамбл Бањалучка свита Дринићу су додијелили захвалницу и прогласили га почасним чланом наводећи да је доказани пријатељ њихових друштава.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана