Дринић: Дјелима излазимо пред народ

Г.С.
Дринић: Дјелима излазимо пред народ

БАЊАЛУКА - Борик је примјер да се заједничким снагама и акцијама у сарадњи са комшијама може урадити много. Поносан сам што моје насеље постаје све боље мјесто за живот, каже члан Савјета Мјесне заједнице Борик народни посланик Небојша Дринић.


Он подсјећа да је у Борику у протекле три и по године урађено много и да су ријешени многи комунални и инфраструктурни проблеми у овом насељу.

- Наша дјела говоре о нама. Урадили смо спортско игралиште преко пута "Кајака", кружни ток код "Акване", рампу за инвалиде код СЦ "Борик", дјечије игралиште у Кордунашкој сто за стони тенис ,поставили чесму код школе "Бранко Ћопић", навео је Дринић.

Додаје да често разговара са комшијама у Борику, да је захвалан на свакој сугестији, идеји...

- И јутрос сам радну суботу почео обиласком Борика и разговором са народом. Предстоји нам још много посла. Пуном паром радимо да обезбиједимо више од 300 нових паркинг мјеста, отворићемо нови вртић "Наташа", уредићемо обалу Врбаса и шеталиште у Борику. Оснивамо Фонд за обнављање фасада, лифтова и столарије. Наш циљ је квалитетнији живот сваког човјека у Бањалуци, закључио је Дринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана