Дринић: Борик слика наше синергије с народом

ГС
Дринић: Борик слика наше синергије с народом

БАЊАЛУКА - Поносан сам што мој Борик није само изненађење, већ и снага која ће одредити будуће токове у нашој Бањалуци, поручио је кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука Небојша Дринић, током синоћње трибине ове странке у насељу Борик.

– Борик је један једини, непобједиви! Ово је мјесто које је извор снаге и инспирације за мене. Моје комшије, пријатељи, моја дјевојка, и многа драга лица дају ми недвосмислену подршку која има посебну тежину. Заједно, попут слагања коцкица мозаика, градимо визију нашег уређеног насеља, што је већ видљиво кроз наша конкретна дјела – нагласио је Дринић.

Говорећи о енергији која влада у Борику, Дринић је истакао да су грађани препознали труд и залагање које је уложено у развој овог насеља.

– Енергија у Борику је одлична, и свуда око нас видимо резултате напорног рада. У свакој мјесној заједници препознат је наш труд, а подршка наших суграђана није изостала. Наша дјела, којих је више од 700 у протекле четири године, говоре довољно о нашем ангажману. Радили смо с много преданости, не само на пројектима већ и на подизању свијести народа и укључивању у друштвене процесе. Скуп са више од 500 људи синоћ у Борику само потврђује ту синергију – рекао је Дринић.

Као члан Савјета Мјесне заједнице Борик, Дринић је у сарадњи са грађанима иницирао бројне акције и често истиче ово насеље као примјер успјеха градске администрације.

– У Борику је урађено много тога. Ријешили смо низ комуналних и инфраструктурних проблема. Направљено је спортско игралиште преко пута „Кајака“, изграђен је кружни ток код „Акване“, дјечије игралиште у Кордунашкој, обновљено је војно игралиште, постављена је рампа код Спортске дворане „Борик“, а нова чесма краси простор код школе „Бранко Ћопић“. Недавно је започета и градња вртића „Наташа“ – истакао је Дринић.

Осврнувши се на будуће планове, Дринић је додао да су у припреми многи важни пројекти који ће додатно унаприједити квалитет живота у Борику.

– У плану је уређење обале Врбаса и шеталишта, оснивање Фонда за обнављање фасада, кровова, столарије и лифтова, као и изградња нових 300 паркинг мјеста. Такође, радимо на укључивању насеља Милана Карановића у шири план развоја, те изградњи дјечијег игралишта и у том дијелу града – закључио је Дринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана