Драгутин Шкребић, кандидат СПС-а за начелника Теслића: Привреда на првом мјесту

Дарко Момић
Драгутин Шкребић, кандидат СПС-а за начелника Теслића: Привреда на првом мјесту

Теслићу је потребно руководство које ће помирити супротстављене стране, одговорно управљати ресурсима и у фокус рада ставити привредни развој, поручује у разговору за “Глас” кандидат СПС-а за начелника Теслића Драгутин Шкребић.

Он додаје да је Теслић имао кризу у раду Скупштине и референдум за смјену начелника, истичући да то јасно говори о нагомиланом незадовољству Теслићана.

ГЛАС: На чему темељите оптимизам?

ШКРЕБИЋ: Ја сам човјек који вјерује у боље сутра, који се не боји тешког рада, а сматрам да имам довољно животног и пословног искуства, као и знања, који могу дати резултате. Као дугогодишњи привредник дао сам значајан допринос унапређењу пословног амбијента у општини Теслић, борби против сиве економије и побољшању положаја радника. Српска на руководећим мјестима треба људе који ће одговорно и домаћински управљати њеним ресурсима.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

ШКРЕБИЋ: Подршка домаћој привреди, повећање страних инвестиција у производњи, развијање путева, оснаживање туристичких потенцијала и улагање у нове области, богатији културни и друштвени живот.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не некога другог?

ШКРЕБИЋ: Моји суграђани знају колико сам настојао у протеклим годинама да допринесем развоју наше општине, њеном привредном и економском напретку. Из властитог искуства знам шта недостаје да би наша општина била боља и перспективнија.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача?

ШКРЕБИЋ: Прије свега, тражио бих да се изврши анализа затеченог стања, како финансијског, тако и кадровског. Морамо знати чиме располажемо да бисмо могли одредити приоритете. Такође, један од првих корака био би састанак и разговор са привредницима из Теслића како бисмо идентификовали шта је то што им отежава пословање и што је потребно мијењати.

Име као гаранција

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

ШКРЕБИЋ: За мене је ово прилика да директно допринесем својој заједници и остварим идеје које би унаприједиле живот у Теслићу. Бирачи познају и мене и моју породицу, познају нас као комшије, домаћине, сараднике и моје име је највреднија гаранција коју ја лично могу дати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана