Драгојевић:Грађани да подрже ПДП и програм "Нови Приједор – снага Поткозарја"

Срна
Драгојевић:Грађани да подрже ПДП и програм "Нови Приједор – снага Поткозарја"

ПРИЈЕДОР- Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Приједора Драган Драгојевић позвао је данас суграђане да изађу на изборе и да дају подршку ПДП-у за програм "Нови Приједор – снага Поткозарја" који има рјешења за све горуће проблеме у граду, као и да подрже Мају Драгојевић Стојић као кандидата опозиције за градоначелника Приједора.

- Борачка популација је неправедно запостављена и наш програм предвиђа доста сегмената који би побољшали услове живота ове категорије. Један од првих је ријешити питање приступачности Одјељења за борачко-инвалидску заштиту које се налази на другом спрату и нема услова за приступ популацији којој служи - рекао је Драгојевић на конференцији за новинаре у Приједору.

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Приједора Ранко Лале подсјетио је да је кроз програм "Приједор 2000 – Дом за све људе" додијељено око 4.000 парцела људима који су током и након рата дошли живјети у Приједор и да спор са једном фирмом која је власник дијела тог земљишта траје већ 20 година.

Он је поздравио почетак подјеле рјешења којима ће се привести крају имовинско-правни спорови и омогућити власништво над имовином и легализација објеката мјештанима нових насеља.

- Ми сматрамо да је то добра ствар и да то треба завршити и надам се да ће то бити за кратко вријеме ријешено и да коначно буду власници један кроз један - поручио је Лале.

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Приједора Огњен Бојанић рекао је да је развој аматерског спорта један од сегмената ПДП-овог програма, будући да је аматерски спорт основа здравог живота и услов за унапређење здравља.

Он је навео да ће спортско-рекреативни ресурси бити свима доступни, а да је неопходно изградити и адекватне терене за лица са инвалидитетом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана