Драган Богданић, кандидат СНСД-а за начелника Теслића: Зауставићу урушавање општине

Дарко Момић
Драган Богданић, кандидат СНСД-а за начелника Теслића: Зауставићу урушавање општине

Очекујем оно што и моји Теслићани очекују, промјену, нове младе људе који ће да поставе нашу општину тамо гдје стварно припада, каже кандидат СНСД-а за начелника Теслића Драган Богданић.

Он истиче да данашњи Теслић није ни слика пријератног, а како каже, уколико се овако настави, неће бити ништа од напретка у будућности.

- Садашња власт нас је осудила на пуко преживљавање, без икаквог развоја. Осам година урушавања наше општине мора стати. Зато очекујем побједу и јако се поносим људима са којима ћу водити општину - каже Богданић.

ГЛАС: На чему темељите оптимизам?

БОГДАНИЋ: Доктори су по природи оптимистични људи. Ја 30 година лијечим људе и због њих морам бити оптимиста. Баш као што као доктор долазим оптимистичан пред човјека којем треба помоћ, тако и сада излазим са оптимизмом пред грађане Теслића којима такође треба помоћ. У посљедња два мјесеца у Теслићу сам угостио највише представнике Српске и БиХ и сви они ће бити на располагању нашој општини.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

БОГДАНИЋ: Ја сам љекар и човјек са села. Не разумијем се пуно у кампање. По професији сам навикао бити са људима и то не планирам мијењати. Прошао сам све дијелове наше општине, разговарао са људима, све њихове тешкоће и потребе сам размотрио и преточио у окосницу мог програма.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не некога другог?

БОГДАНИЋ: Више од 50 година живим у Теслићу, 30 година сам љекар и мислим да нема породице са којом, директно или индиректно, нисам био у контакту. Међу Теслићанима се као никада до сада осјећа жеља за промјеном, а ја нудим промјену на боље.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете повјерење бирача?

БОГДАНИЋ: Путна инфраструктура, поготово у руралним срединама, је у ужасном стању, а имамо много неосвијетљених дијелова наше општине. Приоритет је и изградња водовода и канализације у свим мјесним заједницама и будите сигурни да ћу се тог посла прихватити одмах, а не у некој наредној предизборној атмосфери као што је то до сада био случај. Теслић ће већ 2021. године постати једно велико градилиште.

Биографија као гарант

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

БОГДАНИЋ: Људима који нису навикли да раде и стварају нове вриједности, дјелује да ми много обећавамо, али већину тога је Теслић већ морао имати. Моја биографија гарантује за мене. Сва знања и способности које имам биће на располагању цијелом Теслићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана