Додик: Вукосавље са СНСД-ом биљежи најбоље године

Срна
Foto: Срна

ВУКОСАВЉЕ- Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је данас у Вукосављу да ова локална заједница биљежи своје најбоље године и дане у којима су завршавани инфраструктурни пројекти, који су помогли да се општина развија у стабилну локалну заједницу.

"Овдје је било угодно доћи и видјети шта је урађено након неколико година када смо са руководством општине договорили шта треба урадити", рекао је Додик након предизборног скупа СНСД-а у Центру за културу у Вукосављу.

Додик је навео да је све што је обећа и урађено, а да је једино остало да се у наредном периоду уреди објекат Српске православне цркве у овој локалној заједници.

"Вукосавље има значајну пажњу републичких институција, што ће се наставити и у будућности", рекао је Додик.

Он је истакао да је задовољан предизборном кампањом у којој се осјећа позитивна енергија и веће присуство људи на скуповима СНСД-а.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да очекује велику побједу у Вукосављу, општини која је уз политику СНСД-а рехабилитована, и мјесто је у коме су унесени нови живот и садржаји, како би могло да функционише.

"Поносна сам на све што су републичке институције овдје уложиле, а задовољство урађеним грађани су показали и данас доласком на предизборни скуп СНСД-а", рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да је број грађана на предизборном скупу доказ да политика СНСД-а има подршку народа у овој општини, као и широм Републике Српске.

"Вукосавље ће постати велико чвориште ауто-путева и то ће бити додатна обавеза републичким и локалним властима да направе велику пословну и индустријску зону, која ће бити замајац развоја Вукосавља у будућности", рекла је Цвијановићева.

На предизборном скупу представљени су кандидати из Изборне јединице четири за Народну скупштину Републике Српске.

Кандидат за Народну скупштину Републике Српске Борислав Ракић рекао је да ће се 2. октобра грађани поново опредијелити за СНСД.

"Све што смо обећали доласком на власт остварили смо у сарадњи са предсједником Додиком и Жељком Цвијановић", рекао је Ракић и позвао грађане да искористе своје грађанско право и изађу на изборе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана