Додик: Велика подршка указује да ће Приједор бити на нашој страни

Срна
Додик: Велика подршка указује да ће Приједор бити на нашој страни

ПРИЈЕДОР - Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик очекује да Приједор и на предстојећим изборима буде на страни ове странке, која је у овом граду рјешавала многе животне проблеме грађана.

”Ово је град СНСД-а и увијек долазим овдје са великом љубављу. Очекујем да овај град и овај пут буде на нашој страни. Подршка коју видимо вечерас најбоље говори о томе”, рекао је Додик новинарима уочи вечерашње централне предизборне трибине СНСД-а у Приједору.

Он је напоменуо да СНСД у Приједору рјешава многе животне проблеме грађана.

“Могу да кажем да ћемо то да наставимо и желим да захвалим свима који су нам дали повјерење у овом дивном граду”, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је новинарима да ова странка у Приједор долази са образом, будући да је много тога учињено за ову локалну заједницу.

“Управо смо данас положили камен-темељац да наша ђеца не би чекала за мјесто у вртићу. Радимо и многе инфраструктурне и комуналне пројекте, што ћемо и наставити. Ми волимо Републику Српску, сваки њен град и општину и сигурна сам да то наши грађани препознају. У ову побједу идемо са нашим народом”, рекла је Цвијановићева.

Носилац листе СНСД за Народну скупштину у Изборној јединици један Драгослав Кабић поручио је да град Приједор иде у још једну велику побједу СНСД-а.

“Вечерашња предизборна трибина је доказ да СНСД, како у граду Приједору, тако и у Републици Срспкој, води исправну политику. Имамо подршку народа и надамо се да ћемо 2. октобра славити велику побједу”, рекао је Кабић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Дражен Врховац рекао је да је вечерашња подршка грађана на предизборној трибини јасна потврда подршке Приједорчана и да је њима јасно ко штити Републику Српску.

“Приједор је рекао ДА СНСД-у. ДА за Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва и ДА за Милорада Додика за предсједника Републике Српске”, рекао је Врховац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана