Додик у Теслићу: СНСД овдје дуго траје и ту је са образом

Срна
Foto: Срна

ТЕСЛИЋ- Кандидат за Предсједника Републике Српске Милорад Додик поручио је да СНСД у Теслић долази са образом и да су у овој локалној заједници реализовани бројни инфраструктурни радови.

"СНСД у Теслићу дуго траје и овдје смо са нашим симпатизерима и члановима да подијелимо и наше вриједности, да их обавијестимо шта смо радили и шта намјеравамо", рекао је Додик новинарима на предизборном скупу у Теслићу.

Додик је напоменуо да је СНСД уз помоћ Владе Републике Српске на подручју Теслића реализовао бројне пројекте, од којих је издвојио изградњу спортске дворане Радолинка те саобраћајницу од Котор Вароша до Теслића преко Борје.

Он је увјерен у подршку Теслићана листи СНСД-а и кандидатурама за појединачне функције.

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић очекује велику побједу СНСД-а у Теслићу и да ће побољшати резултате са прошлих општих избора када је ова странка остварила велики разлику за појединачне чланове.

Цвијановићева је указала на опредијељеност СНСД-а да ради за Теслићане, као и све грађане широм Републике Српске.

Она је поручила да је политика СНСД-а политика мира, стабилности, напретка, повећања плата, пензија, интервенција према породици и поготово трудницама, нагласивши да је ова странка мотор свеукупног развоја Републике Српске.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице пет Далибор Панић најавио је покретање новог политичког поглавља у Теслићу и да очекује велику изборну побједу у овој локалној заједници захваљујући подршци Жељке Цвијановић и Милорада Додика.

"Подршку наших грађана можете да видите и на вечерашњем скупу", изјавио је Панић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана