Додик у Шипову: Наставак заједничког рада за бољи живот грађана

Срна
Додик у Шипову: Наставак заједничког рада за бољи живот грађана

ШИПОВО- Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик захвалио је данас у Шипову начелнику општине Милану Ковачу за све што је са својим тимом учинио за развој ове локалне заједнице и истакао да ће бити настављен заједнички рад за бољи живот грађана. -

Настављемо да чинимо све оно што смо до сада радили заједно, а урадили смо много -нагласио је Додик.
Додик је на предизборном скупу СНСД-а у Шипову рекао да му је ово омиљено мјесто и присјетио се како је првих дана након протеклог Одбрамбено-отаџбинског рата био међу првима у обнови овог мјеста заједно са Ковачем, који је носилац листе СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице три.
Ковач је изразио задовољство због великог броја становника Шипова који су се окупили вечерас на овом предизборном скупу СНСД-а, којем вјерују.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Денис Шулић рекао је у Шипову да је сигуран да ће СНСД остварити огромну побједу на предстојећим општим изборима.

Шулић је изразио задовољство због велике подршке кандидату СНСД-а за предсједника Републике Српске Милораду Додику и кандидату СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељки Цвијановић, кандидатима ове странке на изборним листама листама за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

-Драго ми је да сам данас овдје са нашим народом у Шипову и да сам видио велику подршку Додику и Цвијановићевој и нашим кандидатима на листама - рекао је Шулић.

Шулић је истакао да је сигуран да ће СНСД у Шипову остварити огромну побједу која ће се утопити у огромну побједу СНСД-а у Републици Српској на општим изборима.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана