Додик: Српска да настави сигурним путем

Срна
Додик: Српска да настави сигурним путем

ЧЕЛИНАЦ - Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик поручио је вечерас да Република Српска треба да настави сигурним путем и да је то оно што обезбјеђује политика СНСД-а.

Он је нагласио да се Република Српска мора кретати ка миру, стабилности и сигурности за све људе, што СНСД и обезбјеђује.

“Република Српска коју водимо Жељка Цвијановић и ја је у сигурним рукама”, рекао је Додик новинарима уочи предизборне трибине СНСД-а у Челинцу.

Он је истакао да су ових дана присутни широм Српске јер воле Републику Српску.

“Овдје смо у Челинцу како бисмо са пријатељима обиљежили велики успјех који смо направили - промијенили смо ову општину набоље, изградили спортску дворану, школу, те мост који је представљао проблем”, навео је Додик.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да подршка коју СНСД добија широм Републике Српске, па тако и у Челинцу, показује да ова странка води одговорну политику и да је то политика јединог исправног пута.

“Та подршка нам даје додатну снагу за будуће дјеловање. На економском плану наставићемо да повећавамо плате и пензије, борачки додатак и социјална давања”, рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да ће СНСД наставити да на нивоу БиХ брани позицију Републике Српске, да води рачуна о томе шта је Устав и шта су уставне надлежности, да ће поштовати друге и тражити да они поштују Српску.

Цвијановићева је подсјетила да је садашња власт увела неколико сјајних мјера као подршку породицама.

“То је и ових 750 КМ за породице са четворо и више дјеце у којима је један родитељ незапослен, као и бесплатни пренатални тест за све труднице у Српској”, навела је Цвијановићева.

Цвијановићева је увјерена у велики успјех СНСД-а, јер Република Српска жели да остане у сигурним рукама, да напредује и да има економску и политичку сигурност.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици три Борис Пашалић рекао је да су резултати улагања и бриге власти за Челинац видљиви на сваком кораку у овој општини која је, како је навео, прије осам година била девастирана.

Он је додао да је много тога изграђено и обновљено како би се грађанима обезбиједили што бољи услови за живот.

“Челинац ће бити дио велике побједе СНСД-а и наставићемо да га развијамо”, поручио је Пашалић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана