Додик: Сачувати мир и стабилност

СРНА
Додик: Сачувати мир и стабилност

КОСТАЈНИЦА - Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик поручио је данас у Костајници да се кандидовао како би Српској дао нову снагу да у тешко вријеме глобалних односа сачува стабилност и мир.

Додик је окупљенима на страначкој трибини поручио да неће бити рата и да кључно питање како опстати достојанствено, сачувати што више самосталну Републику Српску и остати свој.

Он је подсјетио и на добре односе Српске са Србијом и истакао да је Србија донирала Костајници 6,1 милион КМ.

Кандидат СНСД за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да та политичка партија долази са образом у Костајницу и да може да тражи подршку грађана коју ће сигурно и добити.

Цвијановићева је навела да су увијек спремни да изађу у сусрет потребама грађана, напомињући да је то показано у Костајници кад је било непогода, након земљотреса и у случају свих других потреба.

"Зато можемо овдје доћи с образом. Наставићемо рад на саобраћајној инфраструктури, комуналној инфраструктури. Идемо на проширење вртића, то смо договорили, у наредном периоду и тај нас захват очекује", истакла је Цвијановићева.

Она је истакла да су институције Републике Српске и локална власт опредијељени да праве боље услове за живот грађана.

"Ми смо препознати као политика која за собом оставља позитиван траг у свакој нашој локалној заједници, па тако и у Костајници", рекла је Цвијановићева и додала да очекује добар резултат на предстојећим изборима.

На предизборној трибини у Костајници представили су се и кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Никола Јањетовић и носилац листе кандидата за народне посланике у Изборној јединици један Драгослав Кабић.

                                                                                       

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана