Додик: Подршка Остојићу који је доказао да је у функцији својих суграђана

Срна
Додик: Подршка Остојићу који је доказао да је у функцији својих суграђана

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Предсједник СНСД-а Милорад Додик разговарао је вечерас у Источном Сарајеву са кандидатом ове странке за начелника општине Хан Пијесак Владом Остојићем и делегацијом Општинског одбора о предстојећим локалним изборима, те нагласио да је својим досадашњим радом Остојић показао да је ријеч о озбиљном кандидату који зна шта хоће и који је у функцији својих суграђана и развоја ове локалне заједнице.

Додик је истакао да је “Хан Пијесак данас, захваљујући труду и раду општинске управе на челу са садашњим и будућим начелником Владом Остојићем, општина у којој људи виде будућност”.

“Веома је важно да једна мала општина као што је Хан Пијесак има компактну политичку и сваку другу сарадњу са институцијама Републике Српске што доприноси наставку њеног развоја и реализацији значајних пројеката”, нагласио је Додик у изјави за Срну, изразивши убјеђење да ће локална власт у овој општини 16. новембра потврдити свој континуитет.

Остојић је подсјетио да је у Хан Пијеску у протекле четири године, у сарадњи са Владом Српске, реализовано више капиталних пројеката на добробит становника ове локалне заједнице.

Он је изразио наду да помоћ институција Српске неће изостати ни у предстојећем периоду, те навео да је планирана реализација низа инфраструктурних пројеката који ће задржати становнике Хан Пијеска да остану у својој општини.

“Ми смо мала и неразвијена општина, али уз помоћ СНСД-а, наших коалиционих партнера и институција Српске сигурно је да нас чека боља будућност”, закључио је Остојић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана