Додик и Цвијановићева једино право рјешење за Српску

СРНА
Додик и Цвијановићева једино право рјешење за Српску

БИЈЕЉИНА- Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Војин Митровић изјавио је да народ на изборима треба да подржи Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ како би сачували Републику Српску.

"Наш једини циљ је да Додик буде предсједник Српске, а Цвијановићева српски члан Предсједништва БиХ. То је битно, јер посматрајући политичку ситуацију у БиХ и Сарајеву, имамо ударе Бошњака и исламског свијета са једне стране, а Хрвата са друге стране", рекао је Митровић.

Митровић је у разговору са мјештанима семберског насеља Бродац рекао да је Додик искусан политичар, који је прошао све могуће инстанце, од премијера, предсједника Република Српска и српског члана Предсједништва БиХ и који је за Републику Српску "као нико до сада".

Он је навео да Додик путује 20. октобра у Русију са разлогом, а то су подршка и да се обезбиједе енергенти и остало потребно за Републику Српску.

Митровић је навео да је страним амбасадама интерес кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић, која је, како каже, политички аматер и није водила ни мјесну заједницу.

Он каже да кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић, за разлику од Додика, није урадио ништа за Републику Српску.

Митровић је изразио наду да народ неће подржати оне који подржавају унитарну БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана