Добојски ПДП 1999 на изборе са слоганом "Повратак с разлогом"

Срна
Добојски ПДП 1999 на изборе са слоганом "Повратак с разлогом"

ДОБОЈ - Градски одбор ПДП-а 1999 у Добоју обиљежио је данас почетак изборне кампање под слоганом "Повратак с разлогом".

Носилац листе ПДП 1999 - Нови почетак Тихомир Глигорић рекао је Срни да данас почињу предизборне активности представљањем кандидата и програма ове странке, за коју каже да баштини изворне принципе Партије демократског прогреса.

- Желимо да се у непосредном разговору грађанима представимо са часним и поштеним кандидатима и очекујем да ће они у нама препознати себи сличне - изјавио је Глигорић.

Он као програмски циљ наводи привлачење домаћих и страних инвеститора, те подизање привреде у Добоју, како би се економија подигла на ниво националног питања

Глигорић је указао на потребу успостављања индустријске инфраструктуре, и то централне која треба да буде у добојском насељу Руданка, те више мањих равномјерно распоређених широм ове локалне заједнице.

Листа ПДП 1999 - Нови почетак има 31 кандидата за локални парламент, а Глигорић каже да су подржали кандидата СНСД-а Бориса Јеринића за градоначелника Добоја из разлога што су од раније успоставили успјешну сарадњу.

Према подацима Централне изборне комисије, на подручју Добоја је овјерено 85 политичких субјеката, од којих су 34 независна кандидата, 47 политичких странака и четири коалиције.

За градоначелника су се кандидовали Борис Јеринић испред СНСД-а, Срђан Тодоровић испред СП-а и Цвијан Филиповић испред СДС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана